A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Алтинівський ліцей
Кролевецької міської ради Сумської області

Для учнів!

Дата: 13.10.2021 20:16
Кількість переглядів: 83

ЮНІСЕФ ЗАПРОШУЄ ШКОЛЯРІВ
ДОЛУЧИТИСЬ ДО ПРОЄКТУ «МІЙ ТЕЛЕФОННИЙ ДРУГ»

У червні 2020 року, як відповідь на наслідки пандемії COVID-19, Українська Волонтерська Служба та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні започаткували ініціативу «Мій телефонний друг». 

Це – проєкт дружньої телефонної підтримки людей, які опинились на самоті. Він висвітлює часто замовчувану проблему самотності та соціального відчуження, з якими найчастіше стикаються люди похилого віку, люди з інвалідністю та одинокі батьки, які звертаються на гарячу лінію проєкту.

Волонтери підтримують зв’язок зі своїми підопічними, зідзвонюючись з ними двічі на тиждень, розвиваючи таким чином власні навички комунікацій та допомагаючи тим, хто цього потребує з будь-якої точки країни. Щоб стати волонтером, потрібно зареєструватись на сайті, пройти короткий навчальний курс та підписати договір волонтера, який сприяє безпеці волонтерів та підопічних.

«Мій телефонний друг» – зручна і безпечна у час пандемії можливість для школярів зануритись у світ волонтерства та допомагати іншим. Для волонтерів це хороша можливість отримати досвід телефонного волонтерства та перший професійний досвід, розвинути нові навички, розширити коло спілкування і знайти однодумців.

Більше про проєкт читайте тут: befriend.volunteer.country

Слідкуйте за іншими можливостями Української Волонтерської Служби на сторінках Facebook та Instagram.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора