A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Алтинівський ліцей
Кролевецької міської ради Сумської області

Радіодиктант національної єдності

Дата: 02.11.2021 19:37
Кількість переглядів: 81

ЗАПРОШУЄМО УСІХ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ДОЛУЧИТИСЯ ДО НАПИСАННЯ РАДІОДИКТАНТУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЄДНОСТІ!

Диктант відбудеться 9 листопада о 10:00. Його транслюватимуть на всіх платформах Суспільного мовлення (телеканали, радіо та сторінки у соцмережах):

 

 Українське радіо вже 21-й рік поспіль організовує радіодиктант, який пишуть у всіх куточках нашої планети. Автором тексту та читцем цьогорічного Радіодиктанту буде культовий український письменник Юрій Андрухович. До методичної роботи над Радіодиктантом національної єдності долучиться Лариса Масенко — українська мовознавиця, докторка філологічних наук, професорка кафедри української мови Національного університету «Києво-Могилянська академія» і провідна наукова співробітниця Інституту української мови НАН України.

Усі роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів Суспільного мовника. Але головна мета Радіодиктанту — це не перевірити знання правопису (хоча це теж важливо!), а звернути увагу на українську мову, популяризувати грамотність. 

Просимо вас долучатися до наймасовішого осіннього флешмобу. Адже головне — це соборність, єдність та участь усіх українців.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа надсилайте на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 11.00 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio.  

Щоб про нашу ініціативу дізналося якомога більше людей, просимо вас опублікувати матеріали про диктант у ваших спільнотах. Будь ласка, робіть це з хештегом #Радіодиктант2021.

Пресрелізи, який можна використовувати для публікації:

Радіодиктант національної єдності на Суспільному: пишемо разом 9 листопада

Радіодиктант національної єдності 2021: офіційні правила участі

Публікуйте пости або оприлюднюйте фото із цікавими історіями про минулі диктанти чи підготовку до прийдешнього. Будемо вдячні за фото наживо, як ви або ваша організація пише Радіодиктант-2021. Найцікавіші світлини з авторством ми використаємо в пострелізі про подію на сайті Суспільного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора