A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Алтинівський ліцей
Кролевецької міської ради Сумської області

7 ПСИХОЛОГІЧНИХ ТЕСТІВ, ЯКІ ВАРТО ПРОЙТИ КОЖНОМУ

Дата: 16.04.2020 18:13
Кількість переглядів: 3505

Проходиш тести в фейсбуці типу “Який ти хліб”, аби краще зрозуміти себе? В нас тут підбірка із 7 опитувальників, якими користуються професійні психологи. Вони допоможуть тобі заглибитись в себе та переосмислити своє відношення до проблем. Але якщо що – без консультації психолога діагноз собі ставити не треба.


1. Тест Сонді

Цей тест створений для виявлення схильностей до психологічних відхилень. Складається з вибірки портретів, серед яких потрібно обрати найбільш та найменш привабливі.

Тест розробив психіатр та психоаналітик Леопольд Сонді у 1947 році. Лікар помітив, що у психіатричних лікарнях люди схильні спілкуватися з тими, у кого такий самий діагноз, як і в них. За схожим принципом він і створив цей тест.


Пройти тест


2. Кольоровий тест Люшера

Цей тест допоможе оцінити власний психологічний стан за допомогою вибірки кольорів від найбільш до найменш приємного.

Тест створив  швейцарський психолог Макс Люшер у 1947 році. Він використовував вісім кольорів: фіолетовий, сірий, червоний, чорний, жовтий, зелений, синій і коричневий. Наприклад, пріоритет синього говорить про врівноваженість, чорний символізує індивідуалізм, а червоний – амбітність і заповзятливість.


Пройти тест


3. Шкала депресії Бека

Цей тест допоможе оцінити, наскільки ти схильна/ий до депресії. Потрібно з усіх тверджень обрати те, яке найбільше резонує з тобою.

Тест розроблений американським психотерапевтом А. Т. Беком та його колегами у 1961 році.


Пройти тест


4. Шкала Занга для оцінки тривожності

Тест для самооцінки тривожних розладів, розроблений Вільямом Зангом в Університеті Дьюка. Це інструмент для вимірювання ступеня вираженості різних фобій, панічних атак та інших тривожних розладів.

Він допоможе визначити рівень тривожності і покаже, чи є причини хвилюватись.


Пройти тест


5.Тест емоційного інтелекту Н. Холла

Емоційний інтелект – це здатність людини розуміти власні емоції та почуття інших людей. Чим вищий емоційний інтелект, тим краще людина розумітиме інших.


Пройти тест


6. Діагностика темпераменту по Айзенку

Це один із найдовших тестів, адже складається з близько 70-ти запитань. Тест допоможе визначити, до якого типу темпераменту ти відносишся. Також, він покаже, екстраверт ти чи інтроверт.


Пройти тест


7. Проективний тест “Куб в пустелі”

Цей тест більше орієнтований на фантазію та підсвідомість. Він допоможе краще зрозуміти твоє відношення до себе, друзів та близьких.

З серії образів потрібно буде обрати те, що підходить саме тобі. В кінці ти отримаєш трактування результату.


Пройти тест


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора