A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Алтинівський ліцей
Кролевецької міської ради Сумської області

Тиждень психології 2020-2021 н.р.

Дата: 26.04.2021 09:57
Кількість переглядів: 113

Щороку з нагоди Всеукраїнського Дня психолога, який святкують 23 квітня, у закладах освіти проходить Тиждень психології. Цього року він проходив з 19 по 23 квітня.

Психологія – надзвичайна наука. Це наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, керувати своєю поведінкою, долати труднощі та радіти кожній хвилині життя.

Тиждень психології у ліцеї було проведено з метою реалізації психологічного супроводу, розширення і поглиблення знань дітей та розвитку в них інтересу до емоційної сфери людини, збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу, створення позитивного емоційного настрою.

У ліцеї початок Тижня відзначився відкриттям інформаційного куточка де було представлено ряд цікавих фоктів про психологію людини.

На протязі всього тижня було проведено ряд занять та інтелектуальних конкурсів з учнями 1-4 класів. А в п’ятницю, учні, які набрали найбільшу кількість балів були нагороджені грамотами та заохочуючими призами.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора